Skip to content

Welkom bij jouw resultaat

wij maken het meetbaar 

Haal het maximale uit jouw bedrijf met passende IT oplossingen en toegewijde teams. O-Well helpt bij besluitvorming en implementatie zodat jij jouw doelen behaalt met betrouwbare systemen. Dit doen we door het geven van strategisch IT advies, coaching van teams en interim management. 

Wil jij:

  • Resultaten waar je trots op bent
  • groeien als individu en als team
  • je focussen op jouw passie?

Start met behalen wat jij wilt en neem vandaag nog contact op.

 

Het gat tussen business en IT

Wij slaan de brug

De business heeft onvoldoende IT kennis en de IT heeft onvoldoende business kennis. Het gevolg is dat op strategisch, tactisch en operationeel niveau onduidelijkheid is. Dat zorgt voor onrust en negativiteit over en weer.

Wij zijn gespecialiseerd om organisaties bij deze problematiek te helpen door een eenvoudige en concrete aanpak. Dit hebben we opgedaan bij multinationals en (semi) overheid. Ongeacht of bij jouw bedrijf de IT een primair proces is of dat dit is uitbesteed, wij zorgen voor structuur, betrouwbaarheid en rust. Doorgaans zijn de eerste resultaten na 6 weken goed merkbaar en meetbaar voor organisaties tot 90 medewerkers.

Klik op één van de speerpunten voor meer informatie of maak direct een vrijblijvende afspraak om jouw specifieke situatie te bespreken.

ABN-AMRO-tile

PKI Infrastructure

Bij CGI was ik verantwoordelijk voor de realisatie van deze dienst

Freave

Interim Project Manager

Verantwoordelijk voor project uitvoering, bedrijfsgroei en professionalisering developers

vivat insurance organization

Beheer Legacy systemen

Realiseren overname beheer 'verouderde' systemen

logo-uppwise

Customer Success Manager

Als interim CSM heb ik deze organisatie begeleid in hun verdere profesionalisering, het verkrijgen van een intiemere klantrelatie, expansie van klantportfolio en onboarden van nieuwe klanten in de Strategic Portfolio Management tool welk zij als SaaS oplossing aanbiedt.